Pension Het Hegeveld

Het pension kenmerkt zich door rust, ruimte en gastvrijheid. Door de kleinschalige opzet is er veel persoonlijke en individuele aandacht. De honden kunnen zich minstens vier keer per dag uitleven in het omheinde speelbos waar ze in groepjes mogen spelen en ravotten.

Wanneer U niet in de gelegenheid bent om Uw hond te halen of te brengen, verzorg ik dit graag voor u. De kosten hiervoor zijn uiteraard afhankelijk van de afstand. In overleg is ook dagopvang mogelijk met aangepaste breng- en haaltijden.

Op Zon- en Feestdagen is het pension gesloten.

De entingen tegen Parvo en Hondenziekte zijn verplicht. Kennelhoest is niet verplicht maar kan nare complicaties voorkomen. Dit kunt u het best even overleggen met uw eigen dierenarts.

Ondanks alle voorzorgmaatregelen kunnen we vlooien en teken helaas niet voorkomen. Het wordt dan ook aanbevolen uw hond kort voor aankomst te behandelen met een goed werkend vlooien en teken middel, verkrijgbaar bij uw dierenarts.

Het tarief is € 17,-- per dag waarbij de dag van halen en brengen wordt meegerekend. Dit bedrag is uiteraard inclusief 21 % BTW.
Ook is er een pinautomaat op Het Hegeveld aanwezig.

Buiten de vakanties om zijn u en uw hond
van harte welkom om eens een kijkje te
komen nemen.

Belt u gerust voor een afspraak of mail ons.

Neem hier een kijkje bij onze "Gasten"