Stel uw vraag

Pup informatie

In deze tijd van moderne communicatie per Watsapp, Email, Twitter, Messenger, Facebook, Smsjes enz. ontvang ik regelmatig berichten van mensen die graag informatie willen ontvangen over de pups of zelfs via deze weg een pup willen reserveren.

In een tijd waarin alles per internet besteld kan worden is dit misschien een gemakkelijke weg. Maar in tegenstelling tot het kopen van een jurkje of iets dergelijks is de aanschaf van een pup een hele bijzondere gebeurtenis. Het is een uitbreiding van het gezin. Er komt een nieuw wezen die dag en nacht je leven zal gaan delen voor hopelijk een hele lange tijd.

Mijn puppies worden op liefdevolle wijze grootgebracht en worden voorbereid op hun taak als gezelschapshondje in de grote wereld.
Kosten nog moeite worden gespaard om hun geestelijke en lichamelijke gezondheid te waarborgen. De toekomstige gezinnen worden door mij dan ook met zorg geselecteerd en dat doe ik alleen door middel van persoonlijk contact. In eerste instantie door een telefoongesprek en wanneer de puppies geboren zijn door een kennismakingsgesprek. Voor wederzijdse partijen is de aankoop van een pup een vertrouwenskwestie. Het moet 'goed' voelen van alle kanten.

Wanneer u interesse hebt voor een Van Nico's Drift pupje kunt u mij bellen. Soms ben ik niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden, spreek dan uw bericht in en ik bel u terug zodat we alles rustig kunnen bespreken over de pups.

Met vriendelijke groet,
Dierenpension HET HEGEVELD

  • 001
  • 002

 

Om in aanmerking te kunnen komen voor een pup kunt u natuurlijk contact opnemen, ik kan u dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Af en toe fok ik onder de kennelnaam Van Nico's Drift een nestje mopshonden uit goede en gezonde bloedlijnen. Uiteraard ben ik lid van de Rasvereniging Commedia en bezoek ik met mijn honden tentoonstellingen. Hoewel ik schoonheid natuurlijk belangrijk vind staan gezondheid en karakter voor mij bovenaan. Enkele zeer ervaren Mopshonden fokkers staan mij met raad en daad terzijde en ik ben hen dan ook zeer dankbaar voor hun goede adviezen. Voor meer informatie over de Mopshond en eventuele nestjes, neem gerust contact met mij op.